wtorek, 10 maja 2016

Ciasto Krówka z Biedronki



Biedronka do swojej oferty wprowadziła ciasta. Jednym z tych ciast jest ciasto Krówka obsypane migdałami. 



SKŁAD : 

Ciasto nie powinno mieć długiego składu. Ogromnym minusem jest tłuszcz palmowy i pełno emulgatorów, barwników i substancji zagęszczających. Dodatkowo dodany jest syrop glukozowo-fruktozowy jakby mało było cukru.




NASZA OPINIA : Nie ma rewelacji. Ciasto nie jest suche, ale jest zbyt jajeczne. Krem za bardzo mdły. 

OCENA : 6 / 10


7 komentarzy:

  1. Gowno prawda. To jest jedno z moich ulubionych ciast. Moze mieliscie jakas parszywa podrobke. Moim Zdaniem to ciasto jest zajebiste jak pasztet od babci :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja natomiast zgadzam się z postem, sam skład pozostawia wiele do życzenia i do tego ciasta jestem nastawiony negatywnie. Pozdrawiam

      Usuń
  2. Cisto dobre ludzie to debile jakich malo wszytko im przeszkadza

    OdpowiedzUsuń
  3. O ile rozumiem zarzut, że tłuszcz palmowy i emulgatory i tam co jeszcze, o tyle jak czytam cyt. "jakby mało było cukru" to mi już się słabo robi. A co ma być w cieście? Sól, pieprz? Majeranek może? Ciasto to ciasto. Słodycz. Przyjemność. Grzeszek.

    OdpowiedzUsuń
  4. Jadłem - sama chemia, bez smaku, dramat.
    Jak ktoś pisze, że" to coś" jest dobre to nigdy nie jadł dobrego ciasta, niestety

    OdpowiedzUsuń
  5. Te zajadle hejterskie komentarze chyba od klakierkow producenta xD patrzac na sklad nie kupie, producenci truja ludzi na potege, trrzeba miec nierowno pod sufitem zeby jesc taki szankiel ://

    OdpowiedzUsuń