Biedronka do swojej oferty wprowadziła ciasta. Jednym z tych ciast jest ciasto Krówka obsypane migdałami.
SKŁAD :
Ciasto nie powinno mieć długiego składu. Ogromnym minusem jest tłuszcz palmowy i pełno emulgatorów, barwników i substancji zagęszczających. Dodatkowo dodany jest syrop glukozowo-fruktozowy jakby mało było cukru.
NASZA OPINIA : Nie ma rewelacji. Ciasto nie jest suche, ale jest zbyt jajeczne. Krem za bardzo mdły.
OCENA : 6 / 10
Gowno prawda. To jest jedno z moich ulubionych ciast. Moze mieliscie jakas parszywa podrobke. Moim Zdaniem to ciasto jest zajebiste jak pasztet od babci :)
OdpowiedzUsuńJa natomiast zgadzam się z postem, sam skład pozostawia wiele do życzenia i do tego ciasta jestem nastawiony negatywnie. Pozdrawiam
UsuńCisto dobre ludzie to debile jakich malo wszytko im przeszkadza
OdpowiedzUsuńO ile rozumiem zarzut, że tłuszcz palmowy i emulgatory i tam co jeszcze, o tyle jak czytam cyt. "jakby mało było cukru" to mi już się słabo robi. A co ma być w cieście? Sól, pieprz? Majeranek może? Ciasto to ciasto. Słodycz. Przyjemność. Grzeszek.
OdpowiedzUsuńJadłem - sama chemia, bez smaku, dramat.
OdpowiedzUsuńJak ktoś pisze, że" to coś" jest dobre to nigdy nie jadł dobrego ciasta, niestety
Udlaw sie
UsuńTe zajadle hejterskie komentarze chyba od klakierkow producenta xD patrzac na sklad nie kupie, producenci truja ludzi na potege, trrzeba miec nierowno pod sufitem zeby jesc taki szankiel ://
OdpowiedzUsuń